Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Mehl
- 220 g Butter, weich, in Stücken
- 2 ¾ TL Salz
- 100 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 400 g Schmand
- 150 g Milch
- 4 Eier
- 20 g Speisestärke
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3481 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 Min
Gemüse-Käse-Muffins
35 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Erbsenquiche
1 Std.
Käse-Tomaten-Quiche
1 Std. 20 Min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min
Kartoffel-Zucchini-Tarte
1 godz. 10 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 godz. 5 min
Roggentarte mit roten Linsen
2h