Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Mehl
- 220 g Butter, weich, in Stücken
- 2 ¾ TL Salz
- 100 g Wasser
- 400 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 400 g Schmand
- 150 g Milch
- 4 Eier
- 20 g Speisestärke
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1741 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Spaghettitorte
45 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Paprika-Feta-Tarte
1h
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Erbsenquiche
1h
Polentamuffins mit Spinat und Feta
55 min
Schnittlauchkuchen
2h
Käse-Tomaten-Quiche
1h 20 min
Mediterrane Muffins
30 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25 min