Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Schweineschmalz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 30 g natives Olivenöl
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 - 30 g Pinienkerne
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50min
Kartoffel-Flammkuchen
1h 30min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Buchweizen-Schmarren mit Tomatensalat
50min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2h 15min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 godz.
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Gemüsepizza mit Ei
1h 50min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2 godz.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min