Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Schweineschmalz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe (optioneel)
- 30 g natives Olivenöl
- 12 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- ½ - 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 - 30 g Pinienkerne
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stücke
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta mit Gemüse
1h 30min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Spinattorte
1h
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Möhren-Kräuter-Omelette
50min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2h
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1h 15min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1h
Potato pie
1h 40min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10min