Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 250 g Wasser
- 15 g Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1 EL Fenchelsaat
- 250 g Mett, gewürzt
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 125 g Mozzarella, sorgfältig trockengetupft, in Stücken
- 1 Glas Tomatensugo (400 g), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3446 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 86 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Ratatouille
3h
Birnenkuchen mit Speck (Schleswig-Holstein)
1hod. 15min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3h
Focaccia Verde
2 Std. 20 Min
Tomaten-Ketchup
1h 30min
Teufels-Pizza
2 Std. 15 Min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50 Min
Kräuter-Mayonnaise
10min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 godz. 40 min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 Std. 20 Min
Bauernpizza
1 godz. 40 min
Milchreis mit Zimtpflaumen
1 Std.