Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
- 200 g Weißwein
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 Nelke
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1509 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50 Min
Pandoro
4 Std. 20 Min
Graupen-Risotto mit Paprika
45 min
Perlgraupenrisotto
1 godz.
Zitronenreis
40min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 min
Risotto for One
35 min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30 min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 min
Badische Kartoffelsuppe
45 min