Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
- 150 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1260 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 mnt
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 mnt
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35 mnt
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 mnt
Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
1 Std.
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 Min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1 Std. 10 Min
Kabeljau mit Hirse und Pfirsichsauce
30 Min
Auberginen-Bulgur-Salat
1 Std. 30 Min
Graupenrisotto
50 Min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min