Perlgraupenrisotto

Perlgraupenrisotto

2.8 56 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    80 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Perlgraupen mittel oder grob, gewaschen
    250 g
  • Weißwein, trocken
    150 g
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 ½ geh. TL
    1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • getrocknete Lorbeerblätter
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 1260 kJ / 301 kcal
Vetten 6 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...