Perlgraupenrisotto
TM6 TM5

Perlgraupenrisotto

2.8 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Schalotten
  • 20 g Olivenöl
  • 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
  • 150 g Weißwein, trocken
  • 700 g Wasser
  • 1 ½ geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • 2 getrocknete Lorbeerblätter
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1260 kJ / 301 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
6 g
Vezels
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten