Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, davon eine in dünnen Scheiben
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Sonnenblumenöl
- 500 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Knollensellerie, in Würfeln (1,5 cm)
- 400 g stückige Tomaten
- 40 g Tomatenmark
- 300 g Cherry-Tomaten
- 150 g Frischkäse
- 30 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 530 g), abgetropft
- ¾ TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 2 Msp. Nelken, gemahlen
- ½ TL Pfeffer
- 4 TL brauner Zucker
- 2 Prisen Zimt
- 2 Stängel Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarka Dal
9 Std. 5 Min
Linsen-Tomaten-Suppe
30 min
Kichererbsencurry
45min
Arabischer Eintopf Koshari
35 Min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 min
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45min
Chana Masala
45min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 Min
Orientalischer Linseneintopf
35 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 min