Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Cashewkerne
- 250 g Aprikosenkonfitüre
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 40 g Apfelessig
- 520 g Wasser
- ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Dosen geschälte Tomaten (à 400 g)
- 70 g gelbe Currypaste (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL brauner Zucker
- 350 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 150 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- ½ TL Honig, flüssig
- 1 EL Kokosöl
- 1 TL Kurkuma
- 200 g Basmati-Reis
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2404 kJ / 574 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Curry-Topf mit Kichererbsen
30min
Gemüse-Gewürz-Reis
45min
Karibisches Curry
45min
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Gemüsecurry mit Reis
1h
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30min
Gemüse Biryani
50 min
Indisches Gemüsecurry
1h
Indischer Gemüsereis aus dem Ofen
1h 30min
Zucchinibowl mit Tofu
40min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Bunte Gemüsepaella
45min