Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Stängel Minze, frisch, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Paniermehl
- 175 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 150 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 2 Eier
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blumenkohl-Bratlinge
45min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Blumenkohl-Käse-Patties
30min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Spinat-Pistazien-Flans
35min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 40 Min
Roggentarte mit roten Linsen
2 Std.
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20 Min
Spinatcrumble mit Käsestreuseln
1h
Kürbis-Parmigiana
2 Std.
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25 min
Blumenkohl-Puffer
30min