Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
Polenta
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Maisgrieß (Polenta)
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
Gemüseauflage und Fertigstellung
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Öl
- 1 gelbe Paprika (ca. 200 g), in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini, in Scheiben (3 mm)
- 250 g Auberginen, gewürfelt (1,5 cm)
- 4 Tomaten (300 g), fest, geviertelt
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Kräuter der Provence
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- 250 g Ricotta
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1594 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Gemüse-Hirsotto
45 min
Polenta-Muffins
1h 15min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40min
Gurken-Bulgur-Schiffchen mit Gemüsereis
1h 15min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40min
Hirseauflauf
1h 10min
Polenta-Pizza
1h 10min
Polenta-Taler
1h 10min
Polenta mit Spinat und Käse
1h