Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 70 g Schalotten
- 30 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel (z.B. von Hahne), gewaschen, abgetropft
- 100 g trockener Weißwein
- 750 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- ¾ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
- 40 g Pinienkerne
- 300 g rote Paprika, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 50 g), in Streifen (5 mm)
- 12 Oliven, grün, entsteint, halbiert (optional)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Grünkohlrisotto
40min
Fenchel-Risotto
35min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Erbsen-Risotto
50min
Möhren-Pasta
25min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Fenchel-Risotto
40min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min