Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Wirsing-Rouladen mit Hirsefüllung
-
250
g Hirse
of 250 g Bulgur - 1200 g Wasser
- 6 - 12 Wirsingblätter (6 große oder 12 kleinere Blätter)
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g frische Pilze (z.B. Champignons, Waldpilze, Shiitake)
- 20 g Butter
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
Pilzsauce
- 30 g Butter
- 80 g Sahne
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Buchweizen-Crêpes mit Lupinenmehl und buntem Gemüse
30 min
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1h
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1h
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10 min
Sellerie-Schnitzel mit Sesam-Panade und Kartoffelpüree
1h
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1h 45 min
Buchweizennudeln mit Wirsing und Kartoffeln
1h 45 min
Wirsingfrikadellen
1h 20 min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1h
Linsenbraten mit Zwiebelsauce und Rosenkohl
9 Std. 45 Min