Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Weizen-Vollkornmehl
- 190 g Butter, davon 180 g kalt, in Stücken, und 10 g in kleinen Flocken
- 1 Ei
- 510 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 200 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- 200 g Brokkoliröschen
- 20 g Olivenöl
- 20 g Mandeln, gehobelt
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Stängel Oregano, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 150 g Ziegenfrischkäse (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3113 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikanter Hirseauflauf mit Rahmkohl
1j
Spinat-Tomaten-Quiche
1 Std. 45 Min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 Std. 15 Min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1h 10 min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1 godz. 35 min
Linsen-Auflauf
1j 20 menit
Porree-Tomaten-Quiche
1 Std. 40 Min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2j
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1j
Wirsingtarte
1j 30 menit
Dinkel-Pizza mit Gemüse
1 Std. 40 Min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10 min