Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Rosinen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 gestr. TL Korianderkörner
-
50
g Ghee
of 50 g Öl - 200 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Babyspinat, frisch
- 400 g Basmati-Reis
- 200 g Blumenkohlröschen
- 800 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 100 g Mandelstifte
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1542 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karibisches Curry
45 min
Gemüsecurry mit Kurkuma-Reis
40 min
Süss-saures Veggi-Ragout
50min
Zucchinitopf mit Kichererbsen und Rosinen
30 min
Rote-Linsen-Gratin
1 Std. 20 Min
Zucchinibowl mit Tofu
40 min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2h
Vegetarische persische Bohnenpatties
1h 40min
Auberginen-Linsen-Curry
30 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Süßkartoffel-Spinat-Curry mit Blumenkohlreis
40 min
Bunte Gemüsepaella
45 min