Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 370 g Mehl
- 180 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Auberginen-Tomaten-Sauce und Fertigstellung
- 250 g Auberginen
- 1 ¼ TL Salz
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 50 g Tomaten, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Tomatenmark
- 5 Stängel Basilikum, abgezupft
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt, in Ringen
- 1 TL Oregano
- 150 g Ziegenfrischkäse, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1999 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 7.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Ratatouille
3h
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 Std.
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 Std.
Pilzza
1h 20min
Auberginen-Pasta
30 min
Auberginen-Linsen-Pasta
45min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 min
Pizza Greco
1h 20min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 godz.
Auberginen-Auflauf mit Tomaten-Sugo
1h 50min