Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Birnen, mittelreif, in feinen Scheiben
- 2 EL Zitronensaft
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 1 EL Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz und 6 Prisen zum Würzen
- 6 Prisen Pfeffer
- 250 g Buttermilch
- 1 Prise Zucker
- 10 g Hefe
- 375 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 25 g Rapsöl
- 200 g Crème fraîche
- 160 g Chicorée, in Streifen
- 200 g Limburger Käse, in Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3388 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Frühlingstarte
1hod. 40min
Grünkohl-Risotto
40 Min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1hod. 40min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min