Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Blätter Bärlauch
- 6 Eier
- 1 TL Salz
- 80 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (2 mm)
- 180 g Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1651 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchinitarte
45 min
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Bärlauch-Quiche
1 godz. 30 min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Spinat-Frittata
1h
Porreewähe
1h 15min
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
1h 15min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1h 15min
Sauce mit rotem Radicchio
25 min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35 min.
Forelle mit Linsensalat
1h 15min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1 godz. 20 min