Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Blätter Bärlauch
- 6 Eier
- 1 TL Salz
- 80 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Scheiben (2 mm)
- 180 g Zwiebeln, in Ringen (2 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1651 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bärlauch-Crêpes mit Frischkäsecreme und Eisbergsalat
1 Std. 15 Min
Karotten-Bärlauchfrittata
30 Min
Zucchinitarte
45 Min
Bärlauchmuffins
1 Std. 10 Min
Bärlauch-Quiche
1 Std. 30 Min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 Min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Spinat-Käse-Ecken
40 Min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 Std. 15 Min
Fenchelpesto
10 Min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min