Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mehl
- 30 g Milch
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 125 g Mozzarella (1 Kugel), abgetropft, in Stücken
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 120 g Spinatblätter, frisch
- 200 g Schmand
- 3 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskat
- 30 g Mehl
- 10 Cherry-Tomaten, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1h 30min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Porreewähe
1h 15 min
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 min
Spinattarte
1h 20 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1h 45 min
Porreetorte
1h 20 min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15 min
Porree-Feta-Tarte
2h