Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Mehl und etwas mehr für die Form
- 100 g Butter, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 50 g Wasser
- Olivenöl für die Form
- 300 g Hülsenfrüchte, getrocknet, zum Blindbacken (z.B. Erbsen)
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 12 Blätter Basilikum
- 200 g Magerquark
- 200 g Ricotta
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Limettenschale, Bio, abgerieben
- 1 EL Speisestärke
- 80 g Erbsen, TK
- 200 g grüner Spargel, in dünnen Scheiben (3-4 mm)
- 80 g Zuckerschoten, in feinen Streifen
- 8 Radieschen, geviertelt
- 4 Schalotten, geviertelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2946 kJ / 704 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Möhrenquiche
1sa 30 dk
Porreewähe
1sa 15 dk
Quiche Lorraine
50min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1sa 15 dk
Winterlicher Flammkuchen
2sa
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2sa
Porreetorte
1 Std. 20 Min
Appenzeller-Gemüse-Quiche
1sa 45 dk
Französische Zucchini-Tarte
2sa
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h