Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 150 g Mehl und etwas mehr zum Ausrollen
- 70 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Wasser
- ½ TL Salz
Belag
- 500 g Ziegenfrischkäse
- 3 Eier
- 50 g Butter, in Stücken
- 25 g Speisestärke
- 1 EL Kräuter der Provence
- 1 TL Senf, mittelscharf
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1609 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaglione
15min
Bayerische Creme
8h
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Erbsen-Krabben-Suppe
35 Min
Cassata-Creme
20 Min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1 Std. 30 Min
Mandel-Knoblauch-Suppe Iberia
40 Min
Sizilianische Brotsuppe
30 Min
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2h