Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3963 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 godz. 10 min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Bulgur-Auflauf
1h 20min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2h
Frühlingstarte
1h 40min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 godz.
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Porree-Feta-Tarte
2h
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 godz.