Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3963 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 62 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2 godz.
Basilikum-Apfel-Tarte
2 godz. 40 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 Std. 35 Min
Bärlauch-Quiche
1 Std. 30 Min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 Std. 45 Min
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 Std.
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 godz. 40 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.