Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Milch
- 50 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 450 g Mehl
- 60 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1 Bund Rosmarin, ohne Stiele
- 1 Bund Thymian, ohne Stiele
- 100 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 160 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 160 g Oliven, grün, entsteint, halbiert
- 60 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bulgursalat
45 min
Reissalat mit Paprikadressing
30 min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 Std. 20 Min
Paprikabrösel
30 min
Auberginen-Mandel-Dip
20 min
Tomaten-Kartoffel-Salat
1 Std. 20 Min
Himbeer-Sekt
1h 30min
Couscous-Kräuter-Salat
40 min
Ligurischer Nudelsalat
35min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Gurken-Minz-Raita
25min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min