Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
of 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (optioneel)
of 1 EL Mohn (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knusprige Spargelröllchen mit Asia-Sauce
1h
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1h
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Tarte Tatin mit Tomaten
1h 40min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Garnelenbällchen
30min
Spargel-Quiche
1h 10min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 Std. 45 Min