Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
of 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (optioneel)
of 1 EL Mohn (optioneel)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Knusprige Spargelröllchen mit Asia-Sauce
1 godz.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20min
Feta-Cashew-Kugeln
20min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40min
Gegrillte Portobello-Pilze
40min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Römersalatschiffchen
10min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1h 30min
Bohnen-Feta-Burger
1h 40min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min