Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Walnusshälften
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch
- 2 TL Fenchelsaat
- 100 g Olivenöl
- 1 gelbe Paprika (ca. 280 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 Zucchini (230 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 Aubergine (260 g), in Würfeln (1 cm)
- 2 EL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 TL Zucker
- 100 g Mini-Römersalat, in Streifen
- 150 g Ziegenkäserolle, in Scheiben
- Walnussöl zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3906 kJ / 933 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Pilzza
1 godz. 20 min
Ratatouille-Lasagne
1 godz. 30 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Blini mit Paprikaragout
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1h 15min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1 godz. 45 min
Bauernpizza
1h 40min
Pizza Greco
1 godz. 20 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Diavolo
1h 15min