Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Msp. Weinstein-Backpulver
- 12 Prisen Salz
- 140 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 100 g Räuchertofu, in Stücken
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 150 g Wirsing, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 80 g Porree, in dünnen Ringen
- 2 EL Weißweinessig
- 6 EL Olivenöl
- 4 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, festkochend, klein, geschält (z.B. Bio-Linda)
- 2 Eier (Kl. M)
- 100 g Sahne
- 90 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3890 kJ / 929 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 godz. 40 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1 godz. 40 min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 godz. 40 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Grünkohl-Lasagne
1 Std. 10 Min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Spinatquiche mit Feta und Tomaten
1 godz. 45 min
Wirsingtarte
1h 30min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Grünkohl-Quiche
1h 30min