Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Buchweizen
- 50 g Speisestärke
- 150 g brauner Zucker
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 280 g Milch
- neutrales Öl zum Braten
- 400 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2160 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Buchweizen-Crêpes mit Ahornsirup und Orangenfilets
1 Std.
Hirse-Brokkoli-Salat
1 Std.
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Ritter-Omelette
40 Min
Butternut-Brioche-Auflauf
1h 20min
Buchweizenwaffeln
1 godz. 30 min
Hirse-Quark-Auflauf
1h 15min
Hirseauflauf
1h 10min
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35 Min
Dinkel-Schoko-Waffeln mit Karamellsauce
45 Min
Habermus - warmer Dinkelbrei nach Hildegard von Bingen
20 Min