Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Walnusshälften
- 65 g Olivenöl
- 1 Schalotte
- 250 g Hirse
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht,
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Brokkoli, in kleinen, etwa gleich großen Röschen
- 10 g Honig
- 15 g Sherryessig
- 10 g Dijon-Senf
- ¾ TL Salz
- 40 g Cranberrys, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2329 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 10 min
Buchweizen-Porridge
30min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Hirsebrei mit gebratener Banane
30min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 Min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1 godz. 30 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min