Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Dinkel
- 2 TL Fenchelsamen
- 260 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 240 g Wasser
- 1 TL Rohrohrzucker
- 10 g Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 60 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 100 g Fenchel, in feinen Streifen (2 mm)
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten mit Pilz-Nuss-Füllung
1h 5min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 Std. 30 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1 Std. 45 Min
Couscous mit Aprikosen, Haselnüssen und Feta zu Gemüsemix
1h 15min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Linsen auf Blattsalat mit Linsencreme
1 Std.
Tofu-Burger
1 Std. 30 Min
Rüben-Dinkel-Galette
2h
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Linsencurry mit Kürbis
1h 15min