Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g kandierter Ingwer
- 2 Streifen Orangenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 90 g Mehl
- 20 g Zucker
- 2 TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 500 g Wasser
- 600 g Rote Bete, mit Schale
- 2 Fenchelknollen (à 300 g), in Spalten (2 cm breit), Fenchelgrün beiseite gelegt
- 4 EL Weißweinessig (z.B. Chardonnay-Essig)
-
4
EL Haselnussöl
of 4 EL Olivenöl - 3 Prisen Pfeffer
- Olivenöl, zum Einfetten
- 3 Lorbeerblätter
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 1687 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Kürbis-Möhren-Gratin
50 min.
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30 min
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30 min
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1hod. 45min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1 godz. 15 min
Grünkohlrisotto
40 min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 godz. 15 min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 godz. 25 min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1 godz. 20 min