Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 45 g Sherryessig
-
50
g Haselnussöl
of 50 g Walnussöl - 2 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Wasser
- 200 g Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 2 EL Olivenöl
- 250 g gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Linsensalat
45 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Linsensalat mit Putenbrust
1h 30 min
Grünkohl-Omelette
35min
Linsenpastete
6h 20min
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 Min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min