Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 45 g Sherryessig
-
50
g Haselnussöl
of 50 g Walnussöl - 2 ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1500 g Wasser
- 200 g Pardina-Linsen (Garzeit 30 Min.)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 2 EL Olivenöl
- 250 g gemischter Blattsalat (z.B. Frisée, Chicorée, Feldsalat, Romana), in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 8.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus aus dicken Bohnen
1h 15min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 Min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Linsenpastete
6h 20min
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 Std. 50 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min