Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Quinoa
- 200 g Wasser
- ½ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
- 200 g Fenchelknolle mit Grün, in Streifen
- 200 g Mango, reif
- 2 Frühlingszwiebeln
- 1 Radicchio (ca. 150 g), in Stücken (2 cm)
- 20 g Senf, mittelscharf
- 20 g Honig, flüssig
- 20 g Obstessig
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade (vegan)
15 min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 godz.
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min