Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Quinoa
- 200 g Wasser
- ½ TL Thymian, getrocknet (optioneel)
- 200 g Fenchelknolle mit Grün, in Streifen
- 200 g Mango, reif
- 2 Frühlingszwiebeln
- 1 Radicchio (ca. 150 g), in Stücken (2 cm)
- 20 g Senf, mittelscharf
- 20 g Honig, flüssig
- 20 g Obstessig
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1401 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 7.6 g
Alternatieve recepten
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Fenchel-Melonen-Salat
20 Min
Spargel-Mango-Salat
35min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h