Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 1 Orange, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 Zitrone, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 1 TL Zucker
- 1 Sternanis
- 1 Prise Zimt
- 6 Korianderkörner
- 2 TL Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Salat
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 50 g Bulgur
- 300 g Fenchelknollen
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g)
- 1 Orange, filetiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Auberginen
1h
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26 godz.
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Fenchel-Melonen-Salat
20min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Gurkensalat mit Wakame-Algen
40min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Quinoasalat mit Himbeeren und Walnüssen
1h 15min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min