Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 200 g Brokkoli, in Röschen
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele
- 80 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 Std. 15 Min
Spargelauflauf
1h 30min
Porree-Pilz-Quiche
2 Std. 10 Min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40min
Garnelen-Bohnen-Frittata
45 min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Pikanter Käsekuchen
4h 20min
Kartoffel-Bohnen-Tortilla
40 min
Geschmorte Kohlsprossen mit Sesam
20 min
Wirsingtarte
1h 30min
Karotten-Zucchini-Kuchen (vegan)
1h 10min