Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 200 g Brokkoli, in Röschen
- 500 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele
- 80 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), in Stücken
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Olivenöl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Mangold in Cidre mit Pute
1 godz.
Zwiebelsuppe
40min
Gefüllte Auberginen
1 godz.
Linsenpastete
6 Std. 20 Min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1sa 10 dk
Karfiolkuchen
1h 40min
Kürbis-Orangen-Cupcakes
1h 20min
Blumenkohl-Puffer
30 min
Porreebällchen
1 godz.
Kürbisauflauf
1h 50min
Brokkoli-Puffer
1 godz.
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35 min