Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 450 g breite grüne Bohnen
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Paradeiser, in Stücken
- 650 g Wasser
- 5 frische Minzeblätter
- 5 frische Korianderblätter
- 1 - 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 412 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Linsen-Nudel-Suppe mit Sucuk - Sucuklu Sakala Çarpan Çorbası
6 Std. 30 Min
Tomaten-Bohnen-Suppe
25 min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Walnusssuppe mit Hühnchen - Tavuk Etli Ceviz Çorbası
1h 15 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Cremige rote Linsensuppe
45 min
Feigenbiskuit - Incirli Kek
2h
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40 min
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1h 15 min
Artischockensuppe (vegan)
1h
Dorade mit Okraschoten - Bamyalı Çupra
40 min