Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
-
200
g Grünkohl
of 200 g Wirsingkohl, in groben Streifen - 200 g Süßkartoffeln
- 30 g Olivenöl
- 180 g Bulgur, grob (siehe Tipp)
- ½ - 1 Granatapfel, je nach Größe
- ½ Bund frische Minze, Blättchen abgezupft (optioneel)
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 50 g Rotkraut, in groben Streifen (optioneel)
- 20 g Granatapfelsirup
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Tahina (Sesampaste)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 godz. 10 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Kürbis-Pastinaken-Salat
25 min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 godz.
Gemüse-Mandel-Crumble
7 godz.
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15min
Papaya-Linsen-Salat
25 min