Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Gurke, in Stücken
- 1 Limette, geachtelt
- ½ - 1 Bund frische Petersilie, nach Geschmack, Blättchen abgezupft
- 2 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Stängel frischer Estragon, Blättchen abgezupft
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 200 g Zucchini, in Stücken
- 300 g Karfiolröschen
- 200 g Paradeiser, halbiert, entkernt
- 10 g Senf
- 60 g Olivenöl
- 20 g Balsamico, weiß
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 40 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 694 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Mexikanischer Salat mit Avocado-Dressing
2 Std. 15 Min
Quinoa-Gemüse-Salat
30min
Avocado-Gurken-Salat
20 min
Avocado-Erbsen-Hummus
30min
Detox-Salat
10min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 Std. 5 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min