Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 15 g Olivenöl
- 130 g Blattspinat, frisch, grobe Stiele entfernt
-
180
g Ricotta
of 180 g Quark, 20% Fett - 1 Ei
- 60 g Sahne
- 1 Prise Muskat, gerieben
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1061 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1u.
Spinat-Soufflé mit Käse
45 Min
Erbsenquiche
1u.
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 godz. 25 min
Couscous-Taler mit Cranberrys
1u.
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Kartoffel-Blinis mit Tomaten-Avocado-Salsa und Meerrettichdip
45 Min
Spinattarte
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spinattorte
1u.