Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 450 g Mehl
- 50 g Weißwein
- 60 g Olivenöl
- 60 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 Ei, verquirlt
Spinatfüllung und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Mehl
- 250 g Milch
- 75 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 450 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (siehe Tipp)
- 50 g getrocknete Tomaten, in feinen Streifen
- 1 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Quiche mit Ofenpaprika
2h
Vegane Limetten-Tartelettes
2h
Pilzpastete
1 Std. 40 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1 godz. 5 min
Paprika-Oliven-Tortilla
1 Std. 20 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min