Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), vegan - 125 g Sonnenweizen, parboiled
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 50 g Walnusshälften
- 70 g Orangensaft
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen (5 mm)
- 1 Fenchelknolle (ca. 180 g), in dünnen Streifen
- ½ Granatapfel, Kerne herausgelöst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1292 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 godz.
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Gnocchi-Endivien-Salat
30 min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1 godz.
Pesto-Weizen-Salat
30 min
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30 min