Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Nudeln (z. B. Mini-Farfalle)
- Wasser zum Kochen
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 50 g Datteln, entsteint
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Limettenschale, unbehandelt, fein gerieben
- 2 Prisen Safran
- 1 TL Ras el Hanout
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Mandeln, gehackt
- 400 g Naturjoghurt
- 1 TL Garam Masala
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g)
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1809 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Grüne Kokos-Pasta
20 min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Freekeh-Salat mit Datteln und Nüssen
50min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Süßkartoffel-Rhabarber-Curry
30min
Marokkanische Harira
1h
Indischer Gemüsereis
1h