Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baklava-Sauce
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Milch
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Füllung
- 100 g Couscous
- ¼ TL Salz
- kochendes Wasser zum Übergießen
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 250 g Babyspinat, frisch
- 400 g Feta, grob zerbröselt
Baklava und Fertigstellung
- 250 g Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Ei
- 1 EL Sesam
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 802 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
1 Std.
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Brot-Lasagne
1小时 45 分钟
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 分钟
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1hod. 25min
Chili-Cheese-Fries
40 Min
Tomaten-Reis-Bällchen
40 Min
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Orientalische Veggie-Patties
1h 35min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45 Min
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Überbackenes Risotto
50 Min