Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baklava-Sauce
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 100 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 100 g Milch
- 100 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Füllung
- 100 g Couscous
- ¼ TL Salz
- kochendes Wasser zum Übergießen
- 80 g Walnusshälften
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 250 g Babyspinat, frisch
- 400 g Feta, grob zerbröselt
Baklava und Fertigstellung
- 250 g Filoteigblätter, aus dem Kühlregal
- 1 Ei
- 1 EL Sesam
- 1 EL Schwarzkümmel-Samen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 802 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 40 Min
Gefüllte Auberginen
50min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Zwiebelschnecken mit Manchego
3 Std. 40 Min
Feta-Briouats mit Pistazien
1h
Spinat-Empanada
1h
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Kräuterkuchen
2h
Spargel-Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min