Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reisbällchen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 1 Dose Safran, gemahlen
- 1 TL Salz
- 300 g Weißwein, trocken, vegan
- 350 g Sahnealternative aus Soja
- 450 g Wasser
- 1 geh. TL Johannisbrotkernmehl
Füllung
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Räuchertofu, in Würfeln (1 cm)
- 10 g Olivenöl
- 20 g Pinienkerne
- 80 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 1 EL weißes Mandelmus
- 1 EL Wasser
- ½ TL Salz
Tomatensauce und Fertigstellung
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 800 g passierte Tomaten
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- Paniermehl, vegan, zum Wälzen
- Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2290 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1070 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45 min
Mac and Cheese (vegan)
3h
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30 min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2 godz.
Bärlauch-Gnocchi mit Spinat und Cherry-Tomaten
1h 30 min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30 min
Vegane Burritos mit Koriander-Chutney
30 min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Vegane Lasagne-Suppe
1h