Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Babyspinat, frisch, zum Belegen
Teig
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Magerquark
- 410 g Wasser
- 85 g Olivenöl
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Senf
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Babyspinat, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 375 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 250 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Halloumi, in Stücken (1 cm)
- 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Anbraten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2226 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1389 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Herzhafte Germknödel mit gebratenem Gemüse
2h
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2h 15min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 Min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min