Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemüsepommes
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Möhren, in Stiften
- 300 g Rote Bete, in Stiften
- 300 g Pastinaken, in Stiften
- 1 ½ EL Öl
- 1 TL Pfeffer
- 2 EL Thymian, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
Rucola-Ziegenkäse-Dip
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Rucola
- 1 TL Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 120 g Ziegenfrischkäse
- 30 g Joghurt, 1,5% Fett
Chili-Mango-Aioli
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 80 g Salatcreme, light (z.B. Miracel Whip Balance)
- 70 g Mango, in Stücken
- ½ - 1 TL Curry
- 1 TL Limettensaft
- ¼ TL Salz
- 35 g Frischkäse, light
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 1788 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wassermelonen-Bruschetta
20 dk
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 dk
Spinat-Crostini
20 dk
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Ofen-Omelette mit Topping
20 dk
Sommer-Pasta-Salat
30 dk
Pesto Eggs auf Röstbaguette
45 Min
Ratatouille-Galette
1h 30min
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30 dk
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40 dk
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30 dk
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1 Std. 50 Min