Graupensalat mit Feigen und Feta

Graupensalat mit Feigen und Feta

3.6 97 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Perlgraupen mittel
    125 g
  • Wasser
    400 g
  • Rosinen
    10 g
  • Curry
    ½ TL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Feigen frisch, in Scheiben
    100 g
  • Feta, light grob zerbröselt
    100 g
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Senf
    10 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Zitronensaft
    25 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 1534 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1702 kJ / 407 kcal
Vetten 13 g
Vezels 13.7 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...