Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben

Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben

4.1 225 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Rote Bete, gegart in Stücken
    150 g
  • Radieschen
    80 g
  • Puylinsen, getrocknet unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
    100 g
  • Wasser
    770 g
  • Salz
    2 TL
  • Trauben, kernlos hell oder dunkel
    100 g
  • Feldsalat
    50 g
  • Camembert light (13% Fett)
    120 g
  • Rotweinessig
    20 g
  • Wild-Preiselbeeren aus dem Glas
    30 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 30 g
Calorieën 1776 kJ / 424 kcal
Vetten 11 g
Vezels 12.7 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...