Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salat
- 1200 g Wasser
- 180 g Sobanudeln, durchgebrochen
- 1 TL Olivenöl
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- ¼ Rotkohl (ca. 330 g), in Stücken
- ¼ Weißkohl (ca. 430 g), in Stücken
- 2 Möhren (ca. 200 g), in Stücken
Dressing und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 100 g Erdnusscreme
- 60 g Reisessig
- 45 g Sesamöl
- 60 g Sojasauce
- 3 EL Honig
- 80 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 1 EL Sesam
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Gado Gado Bowl
1 Std.
Gemüse-Taboulé
1h 45 min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20min
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
30min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Glasnudelsalat mit Omelettestreifen
45min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min