Pulled-Jackfrucht-Burger

Pulled-Jackfrucht-Burger

3.8 110 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Rotkohl in Stücken
    300 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Schalotten
    2
  • Crème fraîche
    100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Chiliflocken
    ¼ TL
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Jackfruchtstücke, jung (à Abtropfgew. 280 g), abgetropft
    2 Dosen
  • Ketchup
    150 g
  • Honig
    10 g
  • Worcester-Sauce
    1 TL
  • Rauchsalz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Paprika de la Vera
    1 TL
  • Wasser
    700 g
  • Burgerbrötchen groß (à 75 g), waagerecht halbiert
    4
  • Spinatblätter, frisch
    70 g
  • Paprika, gemischt geröstet, aus dem Glas, abgetropft
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 2154 kJ / 515 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 80 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...