Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Süßkartoffeln, in Stücken
- 250 g Wasser
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Zucker
- 500 g Mehl
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 500 g Schalotten, in Ringen
- 30 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Crema di Balsamico
- 100 g Rotwein
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 200 g Frischkäse
- 20 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Sahne
- 50 g Rucola, in groben Stücken
- Voeding
- per 8 Portionen
- Calorieën
- 16020 kJ / 3825 kcal
- Eiwitten
- 95 g
- Koolhydraten
- 450 g
- Vetten
- 173 g
- Vezels
- 34.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous-Taler mit Cranberrys
1h
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40min
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2h 30min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 min
Koriander-Falafeln
40min
Hummus-Wrap
2h 30min
Bulgur-Auflauf
1 godz. 20 min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min