Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cashewsauce
- 100 g Cashewkerne
- Wasser zum Einweichen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsebrühe, flüssig (siehe Tipp)
Ofengemüse
- 600 g Gemüse, gemischt, in Stiften (ca. 1,5 x 7 cm), z. B. Möhren, Kohlrabi, Zwiebel, Zucchini oder Fenchel
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Garam Masala
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Gebratener Kichererbsensalat
45 min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Blumenkohlsalat mit Hähnchen
50 min
Blumenkohl-Stampf mit Hähnchen und Avocado
35 min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40 min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 min
Süßkartoffelsalat
1 Std. 50 Min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45 min
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55 min
Veganer Glasnudelsalat
25 min